Gespecialiseerd Personeel voor Uiteenlopende Branches

Ontdek Onze Diverse Sectoren - Gespecialiseerd Personeel voor Elk Vraagstuk

Bij ons begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen behoeften heeft als het gaat om personeel. Daarom hebben we onze diensten uitgebreid naar verschillende sectoren om ervoor te zorgen dat we altijd de juiste match kunnen vinden voor onze klanten. Of u nu op zoek bent naar tijdelijk personeel, projectmatige ondersteuning of op zoek bent naar vast personeel, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.

Werving en Selectie op Maat voor Diverse Sectoren

Wij begrijpen de unieke behoeften van elke sector en passen onze werving en selectie aan om de juiste kandidaten te vinden. Onze accountmanagers werken nauw samen met u, en onze grondige screening zorgt voor gekwalificeerd personeel. We bieden ook uitgebreide ondersteuning voor nieuwe medewerkers en streven naar langdurige relaties.

Uw Partner voor Groenvoorziening en Textiel

Of u nu groenvoorzienings- of textielpersoneel nodig heeft, wij zijn uw betrouwbare partner. Onze flexwerkers zijn goed opgeleid en klaar om te helpen in tuinbouw of textielproductie. Onze zorgvuldige screening garandeert de juiste mensen voor uw sector, en we bieden volledige ondersteuning voor nieuwe medewerkers.

Logistieke Ondersteuning op Maat

Efficiënte logistiek is cruciaal voor veel bedrijven, en wij begrijpen dit. Onze ervaren flexwerkers zijn experts in magazijnbeheer, orderpicking en transportplanning. We zorgen voor soepele logistieke processen en tijdige leveringen. Onze grondige screening verzekert gekwalificeerd personeel, en we bieden uitgebreide begeleiding voor nieuwe medewerkers. Samenwerking en communicatie staan centraal bij het vervullen van uw logistieke behoeften.

Sectoren waarin we actief zijn

Bloemen & Planten

Werken met bloemen en planten is een betoverende ervaring vol natuurlijke schoonheid en creativiteit.

Bekijk Bloemen & Planten vacatures

Bekijk alle vacatures

Groen voorziening

Groenvoorziening omvat het aanleggen en onderhouden van groene ruimtes, zoals parken en tuinen. Het draagt bij aan een prettige leefomgeving.

Bekijk Groenvoorziening vacatures

Bekijk alle vacatures

Bouw & Sloop

Bouw en sloop verwijst naar de processen van het construeren van gebouwen en structuren, evenals het afbreken of slopen van bestaande constructies.

Bekijk bouw & sloop vacatures

Bekijk alle vacatures

Logistiek

Logistiek gaat over het plannen, beheren en organiseren van goederen- en informatiestromen binnen bedrijven en tussen bedrijven. Het draait om efficiënt transport, opslag en distributie van goederen.

Bekijk logistiek vacatures

Bekijk alle vacatures

Volledige ontzorging van uw personeelsbehoeften

Wij zorgen voor een volledige ontzorging, vanaf het moment dat u personeel aanvraagt tot de begeleiding op de werkvloer. Onze dienstverlening omvat het zorgvuldig selecteren van kandidaten bij werving en selectie, het verzorgen van de introductie en begeleiding van nieuwe medewerkers, en het creëren van informatieve promotievideo’s over uw organisatie met behulp van onze marketingafdeling, zodat kandidaten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Gedurende de inzet van onze flexwerkers blijven we in regelmatig contact met u via onze collega’s of een speciaal aangewezen coördinator. Als dat nodig is, kunnen we collega’s met specialistische kennis inschakelen, zoals casemanagers voor ziekte- en verzuimgerelateerde kwesties. Zo bouwen we aan een langdurige relatie met zowel u als onze flexwerkers.