Uitzenden van personeel

Wij beschikken over een uitgebreid en divers bestand van gemotiveerde uitzendkrachten die snel ingezet kunnen worden, waardoor wij snel een oplossing kunnen bieden voor uw personeelsvraag.

Snelle en flexibele inzet Heeft u met spoed extra handen nodig, bijvoorbeeld vanwege een plotselinge toename van opdrachten? Onze uitzendkrachten staan klaar om u te ondersteunen.

Hoe werkt het uitzenden?

Uitzenden is een manier om werknemers op korte termijn te voorzien, bijvoorbeeld als ze ziek zijn, er een piek is of als u om een andere reden niet zeker weet hoeveel werk er is of hoe lang het duurt. U geeft uw vacature aan bij ons en wij zoeken een geschikte kandidaat voor uw vacature. Als een uitzendkracht bij u aan de slag gaat, schrijven we een uitzendovereenkomst op. Hierin staat onder meer hoe lang de uitzendkracht bij u zal werken, het salaris en de bijbehorende kosten en wie verantwoordelijk is. Bovendien bepalen we in de uitzendovereenkomst in welke fase een uitzendkracht valt: B, C of A.

Waarom uitzenden via Powerforce Uitzendgroep?

Vacature aanmelden

Wilt u meteen ontdekken wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en vacatureaanvraag achter via het onderstaande contactformulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Wij staan klaar om u alles te vertellen. Neem contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt. Onze vestigingen