Uitzenden van personeel

Als u op zoek bent naar gemotiveerde professionals voor een langere periode, maar nog niet zeker weet of deze behoefte structureel is, is detacheren de oplossing die u zoekt. Wij bieden de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, zonder de financiële risico’s van een vast contract. Onze professionals kunnen voor zowel langere als kortere periodes bij u aan de slag.

Hoe werkt Detacheren?

Met detacheren krijgt u toegang tot professionele medewerkers zonder de financiële risico’s die gepaard gaan met een vast contract. Wij werven en selecteren hbo’ers en wo’ers met minimaal twee jaar werkervaring. Deze medewerkers werken bij u, maar zijn in dienst van Start People. Ze genieten van de zekerheid van een contract en goede arbeidsvoorwaarden, terwijl u beschikt over gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers voor een vooraf overeengekomen periode. U heeft er dus verder geen omkijken naar.

Waarom uitzenden via Powerforce Uitzendgroep?

Vacature aanmelden

Wilt u meteen ontdekken wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en vacatureaanvraag achter via het onderstaande contactformulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Wij staan klaar om u alles te vertellen. Neem contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt. Onze vestigingen