Over ons

Powerforce Uitzendgroep B.V is uw betrouwbare partner in grenzeloos uitzenden. Met flexibele oplossingen, maatwerk en 24/7 bereikbaarheid. Onze meerwaarde is onze betrokkenheid naar opdrachtgevers én werknemers. Want uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Inmiddels koppelen we dagelijks gemotiveerde werknemers met succes aan bedrijven in de internationale sectoren zoals productie, tuinbouw, voeding, bouw en techniek.

Wat doet Powerforce Uitzendgroep B.V. ?

Onze Missie

Onze missie bij Powerforce Uitzendgroep B.V is om een betrouwbare partner te zijn in grenzeloos uitzenden. We streven ernaar flexibele oplossingen te bieden, maatwerk te leveren en 24/7 bereikbaar te zijn. Onze focus ligt op het koppelen van gemotiveerde werknemers aan bedrijven in diverse internationale sectoren, waaronder productie, tuinbouw, voeding, bouw en techniek. We geloven dat ons succes afhangt van de betrokkenheid en het welzijn van zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers.

Onze Visie

Bij Powerforce Uitzendgroep B.V begrijpen we dat werk van grote waarde is in het leven van mensen. Werk stimuleert en bevordert persoonlijke ontwikkeling. Het geeft mensen een actieve rol in de maatschappij, beïnvloedt hun financiële situatie en bepaalt hun sociale status. Daarom staan mensen bij ons centraal. We streven ernaar om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen door middel van het bieden van passende carrièremogelijkheden en het ondersteunen van bedrijven bij hun uitdagingen.

Onze Doelen

Onze doelen bij Powerforce Uitzendgroep B.V zijn gericht op het realiseren van succesvolle matches tussen werknemers en bedrijven in internationale sectoren. We streven naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers en werknemers, gebaseerd op vertrouwen en samenwerking. Ons streven is om zowel de professionele groei van individuen als het succes van organisaties te bevorderen.

Kernwaarden

Bij Powerforce Uitzendgroep B.V hanteren we de volgende kernwaarden die onze werkwijze en cultuur definiëren:

 We zijn betrokken bij onze opdrachtgevers, werknemers en hun behoeften. We streven ernaar om een persoonlijke en ondersteunende relatie op te bouwen.

We streven naar kwaliteit in alles wat we doen, van het matchen van werknemers met bedrijven tot het bieden van uitstekende dienstverlening.

We begrijpen de behoefte aan flexibele oplossingen en passen ons aan aan de veranderende eisen van onze opdrachtgevers en werknemers.

We handelen altijd op een eerlijke, ethische en transparante manier, met respect voor alle betrokken partijen.

We geloven in de kracht van samenwerking en streven naar een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en werknemers om gezamenlijk succes te bereiken.

Waarom kies je voor ons?

Kortom, door te kiezen voor Powerforce Uitzendgroep B.V, kunt u rekenen op betrouwbaarheid, flexibiliteit, branchekennis, persoonlijke betrokkenheid en een gedeelde passie voor succes. We staan klaar om u te ondersteunen bij uw personeelsbehoeften en uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

bloemen vacatures

Wij bieden iedereen kansen op de arbeidsmarkt

Mensen aan het werk ieder jaar
0
Actieve medewerkers
0
Al actief in de uitzendbranche
0
5/5
We hebben een uitstekende ervaring gehad met Powerforce Uitzendgroep B.V. De medewerkers van het bedrijf waren zeer betrokken en toonden een persoonlijke benadering. Ze begrepen onze behoeften en zorgden ervoor dat we de juiste werknemers kregen die perfect pasten bij ons team.
Melanie
5/5
Ik kan Powerforce Uitzendgroep B.V ten zeerste aanbevelen. De professionals van het bedrijf hebben uitgebreide branchekennis en hebben ons geholpen bij het vinden van hooggekwalificeerd personeel. Ze waren zeer betrokken en deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Dankzij hen hebben we een succesvolle samenwerking gehad
vacatures-in-den-haag
Bert
5/5
We zijn zeer tevreden met de diensten van Powerforce Uitzendgroep B.V. De medewerkers van het bedrijf waren uiterst professioneel en toonden grote betrokkenheid bij onze organisatie. Ze begrepen onze specifieke behoeften en hebben ons geholpen bij het vinden van de juiste werknemers. We waarderen hun toewijding en expertise.
Jan
5/5
Powerforce Uitzendgroep B.V heeft ons positief verrast met hun uitstekende service. De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en zeer responsief. Ze luisterden naar onze wensen en vonden snel geschikte kandidaten voor ons bedrijf. We zijn blij met de samenwerking en zouden hen zeker aanbevelen.
Martin
5/5
Powerforce Uitzendgroep B.V heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn in de uitzendbranche. Ze hebben ons geholpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel en hebben aan al onze verwachtingen voldaan. Hun professionele aanpak en uitstekende communicatie maakten de samenwerking zeer prettig.
Bryan
5/5
We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Powerforce Uitzendgroep B.V. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben ons geholpen bij het vinden van geschikte kandidaten en waren altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. We kunnen hen van harte aanbevelen.
Melissa
vacatures-in-den-haag

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe Powerforce Uitzendgroep B.V uw organisatie kan versterken!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Powerforce Uitzendgroep B.V uw personeelsbehoeften kan vervullen en uw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen!