Diverse baan mogelijkheden
bij Powerforce uitzendgroep

Jouw ideale partner voor banen in de Bloemen en planten, agf, bouw/sloop en groenvoorziening, evenals in de in- en ompak van groente en fruit. Bij ons staat jouw professionele groei en persoonlijk welzijn centraal. Ontdek waarom werken bij Powerforce Uitzendgroep een verstandige keuze is voor jouw carrière en levenskwaliteit.

werknemers

Welkom bij
Powerforce Uitzendgroep

Welkom bij Powerforce Uitzendgroep! We zijn verheugd om je te verwelkomen in ons team. Bij ons staat jouw professionele groei en persoonlijk welzijn centraal. Laten we samen werken aan een succesvolle carrière en een vervullende werkervaring.

Documenten

Als je komt werken en wonen in Nederland, komt er veel op je af. Op deze website vind je uitleg over je rechten en plichten, wat je moet regelen en welke afspraken je moet maken. Zo word je geholpen om hier veilig, gezond en eerlijk te kunnen wonen en werken. Ook biedt de website van de Rijksoverheid www.workinnl.nl een verzameling van de juiste instanties die jou verder kunnen helpen met jouw vragen.

Wil jij snel aan het werk in Nederland? Dan kan je ons helpen door een aantal documenten gereed te hebben die verplicht zijn om de inschrijving te kunnen voltooien. De documenten die je nodig hebt zijn:

– Een geldig identiteitsbewijs,
– Een actieve rekening in vreemde valuta en een pinpas die werkt in Europa,
– Een smartphone (mobiele telefoon) of tablet.

Het online inschrijfformulier voor nieuwe medewerkers vind je hier op de website. Tijdens de registratie zijn alle velden met een rode ster verplicht om in te vullen. Geef echter zoveel mogelijk gegevens op, dit maakt de samenwerking gemakkelijker. Het is belangrijk om een correct telefoonnummer en e-mailadres op te geven.

Na aanmelding neemt een recruiter van een van de Powerforce Uitzendgroep kantoren binnen 24 uur contact met je op.

Downloads

Bij Powerforce Uitzendgroep streven we naar hoge standaarden om een goede samenwerking, het comfort van onze medewerkers, en een soepele overgang na aankomst te waarborgen. We zijn lid van verschillende brancheverenigingen en hebben diverse certificeringen behaald. Meer informatie over onze voorwaarden en certificeringen vind je in de beschikbare downloads.

BSN Nummer

Het Burgerservicenummer (BSN) is een uniek persoonsnummer dat essentieel is voor diverse zaken zoals zorg en belastingen. Als je in Nederland werkt en woont, ben je verplicht om een BSN te hebben. Bij aankomst in Nederland assisteren wij je bij het verkrijgen van dit nummer.

Verloning

Bij Powerforce Uitzendgroep hechten we veel waarde aan het nakomen van afspraken. We zorgen ervoor dat we onze beloften aan jou nakomen, bijvoorbeeld wat betreft het aantal uren dat je werkt, je salaris en het correct uitbetalen van de gewerkte uren. We bieden een marktconform salaris aan, in lijn met de normen binnen de uitzendbranche.

Vervoer

Of je nu alleen reist of met collega’s, we zorgen ervoor dat je veilig en efficiënt op je bestemming komt. Daarnaast wordt ons wagenpark regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat je altijd kunt vertrouwen op goed functionerend en veilig transport.

Meteen aan de slag bij Powerforce?

Wil je meteen aan de slag bij Powerforce? Bij Powerforce zijn we ervan overtuigd dat jouw succes ons succes is. Word lid van ons team en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een bloeiende toekomst in de bloemen-, tuinbouw- en agrarische sector. Samenwerken, groeien en genieten van de voordelen van werken bij Powerforce.