Werving & Selectie

Als ZZP’er of freelancer begrijpt u het belang van interessante opdrachten en financiële stabiliteit. Powerforce biedt samenwerkingsmogelijkheden die u ondersteunen bij het vinden van boeiende projecten en het behouden van uw onafhankelijkheid.

Werving en selectie van personeel

Sinds 1996 staat Powerforce Uitzendgroep B.V. klaar voor iedereen die kansen wil benutten op de arbeidsmarkt. Ook voor het vinden en selecteren van geschikte professionals bent u bij ons aan het juiste adres. Als een prominente speler in de Nederlandse uitzendbranche bevindt Powerforce zich in het hart van de samenleving, die voortdurend evolueert. Onze missie is om iedereen kansen te bieden en te behouden. Dankzij onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk slagen we er in het uitdagende proces van werving en selectie altijd in de juiste kandidaat te vinden.

Werving en selectie? Vertrouw op Powerforce

Het identificeren van de juiste kandidaat vergt tijd en specialistisch werk. Bovendien bevinden de meest interessante kandidaten zich vaak al in dienst. Deze complexe zoektocht voeren wij voortdurend uit, waardoor we dagelijks in contact zijn met deze doelgroep. We spreken met geweldige kandidaten die misschien niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel openstaan voor een overstap als de perfecte mogelijkheid zich voordoet. Dat zijn de mensen die u zoekt. Bespaar aanzienlijke tijd door de werving en selectie aan ons over te laten.

Waarom uitzenden via Powerforce Uitzendgroep?

In ons netwerk hebben we talentvolle professionals met twee jaar werkervaring die aan het begin van hun carrière staan, maar ook ervaren experts met meer dan vijftien jaar bewezen ervaring. In deze uitgebreide talentenpool met hbo- en wo-niveau en relevante ervaring voeren we diepgaande gesprekken met iedereen. We nemen assessments af en creëren duidelijke profielen van elke potentiële kandidaat. Zo weten we precies wat ieders drijfveren zijn en waar diegene naar op zoek is in een (nieuwe) baan. Wij werven talenten voor diverse vakgebieden: 

Vacature aanmelden

Wilt u meteen ontdekken wat wij kunnen betekenen voor uw specifieke vacature? Laat uw contactgegevens en vacatureaanvraag achter via het onderstaande contactformulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Wij staan klaar om u alles te vertellen. Neem contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt. Onze vestigingen