Welkom bij Powerforce Uitzendgroep B.V.

Om je goed op weg te helpen, delen we de belangrijkste informatie met je wanneer je bij ons komt werken.

Documenten

Wanneer je in Nederland komt werken en wonen, komt er veel op je af. Op deze website vind je uitleg over je rechten en plichten, wat je moet regelen en welke afspraken je moet maken. Zo willen we ervoor zorgen dat je hier veilig, gezond en eerlijk kunt wonen en werken. Daarnaast biedt de website van de Rijksoverheid, www.workinnl.nl, een overzicht van de juiste instanties die jou verder kunnen helpen met jouw vragen.

Wil jij snel aan het werk in Nederland? Dan kunnen we je helpen door ervoor te zorgen dat je enkele documenten bij de hand hebt die verplicht zijn voor de inschrijving. De benodigde documenten zijn:

– Een geldig identiteitsbewijs.
– Een actieve rekening in vreemde valuta.
– Een pinpas die werkt in Europa.
– Een smartphone (mobiele telefoon) of tablet.

Je vindt het online inschrijfformulier voor nieuwe medewerkers op onze website. Tijdens de registratie moet je alle velden met een rode ster invullen. Het is echter belangrijk om zoveel mogelijk gegevens te verstrekken, dit vergemakkelijkt de samenwerking. Het is van cruciaal belang om een correct telefoonnummer en e-mailadres op te geven.

Na je aanmelding neemt een recruiter van Powerforce Uitzendgroep B.V. binnen 24 uur contact met je op.

Downloads
Eigen contracten systeem - Powerflex

Al onze internationale flexwerkers maken gebruik van het Powerforce systeem. In deze gebruiksvriendelijke app vind je alle informatie en documentatie die je nodig hebt voor je werk. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe laat je dienst begint en hoe laat je wordt opgehaald. Ook kun je jouw contracten en loonstroken bekijken. Daarnaast kun je in de software eenvoudig formulieren digitaal ondertekenen en onkosten declareren. Het is super eenvoudig en alles is beschikbaar in jouw eigen taal!

Powerforce Uitzendgroep voor flexwerkers biedt:

– Planning, beschikbaarheid en afwezigheid, zoals vakantiedagen of ziektemeldingen.
– Een digitaal dossier met alle documenten, zoals contracten en loonstroken.
– Het adres van de werkplek.
– De mogelijkheid om onkosten, zoals tankbonnen, te declareren.
– De optie om formulieren digitaal te ondertekenen via de app.
– Een chatfunctie voor contact tussen intercedent en werknemer.

BSN Nummer

Het Burgerservicenummer (BSN) is jouw persoonlijke identificatienummer dat je nodig hebt voor zaken zoals zorg en belastingen. Het is verplicht om een BSN-nummer te hebben als je in Nederland werkt en verblijft. Zodra je in Nederland bent aangekomen, helpen wij jou bij het verkrijgen van een BSN-nummer.

Verloning

Onze uitzendbureau zorgt altijd voor wekelijkse verloning op vrijdagen over het aantal uren dat jij werkt. Het salaris wordt aan de hand van de gewerkte uren uitbetaald.

Introductie

De meeste nieuwe flexwerkers gaan met onze vervoer naar de werkplekken. De receptionist is het eerste aanspreekpunt en zij voorziet je van belangrijke informatie, werkschoenen, uitleg over de werkplanning en begeleidt je naar jouw nieuwe woning.

Je hebt het hele weekend om bij te komen van de reis. Op maandag word je verwacht in onze grote vergaderruimte voor de introductie. Hier ontmoet je de intercedent die jou gedurende de werkperiode gaat begeleiden.

Vervoer

Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk naar je nieuwe werkplek kunt reizen, kun je gebruik maken van ons wagenpark.