Samen maken we werk van uw carrière

Bij Powerforce Uitzendgroep B.V. kun je medewerkers inhuren voor een tijdelijke periode maar ook voor lange tijd. Heb je te maken met ziekte, vakantie, seizoenspieken, drukke periodes of uitbreiding van het bedrijf?

Wij selecteren de juiste kandidaat en zorgen voor een volledige loonadministratie. Hierdoor ben jij als opdrachtgever volledig gevrijwaard voor alle werkgeversrisico’s. Door onze jarenlange ervaring, kennis en doorzettingsvermogen zijn wij in staat de juiste kandidaat te vinden die past binnen je bedrijf. Je hoeft dus nergens naar om te kijken en kunt je richten op het bedrijf.

Om de juiste match te maken zullen we samen in gesprek gaan om te inventariseren wat voor jou belangrijk is bij het aantrekken van een nieuwe medewerker. Daarnaast is het voor de kandidaat belangrijk te weten bij wat voor bedrijf hij of zij terecht komt. Denk hierbij aan cultuur, aantal collega’s, type bedrijf en plek binnen het bedrijf.

Onze flexibele medewerkers zijn gewend om zich de materie snel eigen te maken aangezien ze veelal vaker hebben gewerkt als uitzendmedewerker. Dit scheelt inwerktijd en zorgt ervoor dat de medewerker snel zijn weg vindt binnen het bedrijf.