Zoek jij naar een nieuwe uitdaging?

Powerforce is gespecialiseerd in het werven, begeleiden en uitzenden van Oost-Europese uitzendkrachten en flexwerkers. Ze zorgen ervoor dat hun uitzendkrachten vanaf het begin tot het einde goed worden begeleid en dat ze precies weten waar ze aan toe zijn.

Vind de baan die bij jou past!

inschrijven

Wat doen wij

Powerforce Uitzendgroep B.V. bemiddelt al 20 jaar met succes in werk voor bedrijven in het westen van Nederland, met een speciale focus op de AGF-, productie- en logistieke sectoren. Dagelijks zijn er meer dan 200 goed opgeleide en gemotiveerde flexwerkers via Powerforce aan het werk.

vacatures-in-den-haag

Zoek jij werk

Ben jij op zoek naar werk? Of je nu een fulltime baan zoekt of je eerste werkervaring wilt opdoen, bij Powerforce vinden we altijd de baan die perfect bij jou past. We zorgen ervoor dat je snel en zonder zorgen aan de slag kunt. We regelen vervoer naar je werk, huisvesting en zorgen ervoor dat je wekelijks je salaris ontvangt.

vacatures-den-haag

Wij zorgen voor vaste werk

Bij Powerforce investeren we in jou! We gaan verder dan alleen werk voor je regelen. We bieden loopbaanbegeleiding om jouw groei en ontwikkeling te ondersteunen, omdat we geloven in een langdurige relatie met jou.

Over Powerforce Uitzendgroep B.V.

Powerforce Uitzendgroep B.V. is een vooraanstaand bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van professionele en betrouwbare arbeidskrachten aan Nederlandse bedrijven. Onze focus ligt op het aantrekken, begeleiden en inzetten van Oost-Europese uitzendkrachten en flexwerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers gedurende het hele proces uitstekend worden ondersteund en volledig op de hoogte zijn van wat ze kunnen verwachten.

Bij Powerforce staat er altijd iemand klaar die de taal van onze uitzendkrachten spreekt en hen assisteert bij zaken zoals huisvesting en verzekeringen. We zorgen ervoor dat ze bij de juiste werkgever terechtkomen, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun werk zonder zich zorgen te hoeven maken over andere aspecten van hun verblijf in Nederland.

Werken bij Powerforce in 4 simpele stappen

Wil je graag in Nederland komen werken via Powerforce B.V.? Wij maken het je graag gemakkelijk. Volg het stappenplan hieronder, en voor je het weet begin jij met het opbouwen van je nieuwe toekomst.

1. Inschrijven

Schrijf je in om contact te komen met diverse vacatures.

2. Intakegesprek

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

3. Faciliteiten

Wij faciliteren vervoer en voor werk.

4. Werken

Start met je nieuwe baan en krijg een contract aangeboden.

Recent geplaatste vacatures

[jobs per_page="12" show_filters="false"]

Voldoende uren, correcte verloning

Bij ons staat het nakomen van afspraken centraal. Dat is voor ons van groot belang. We zorgen ervoor dat we onze beloften aan jou waarmaken, bijvoorbeeld als het gaat om het aantal werkuren dat je hebt, je salaris en het op tijd uitbetalen ervan.

Voldoende uren, correcte verloning

Wij streven ernaar om jou te helpen groeien, op weg naar een mooie toekomst. We luisteren naar jouw wensen en dromen, en vervolgens bieden we je cursussen en groeimogelijkheden, zodat je kunt werken aan jouw toekomstdroom. Bij ons geldt: vandaag is goed, maar we streven ernaar om morgen nog beter te maken.

Volledige ontzorging van uw personeelsbehoeften

Wij zorgen voor een volledige ontzorging, vanaf het moment dat u personeel aanvraagt tot de begeleiding op de werkvloer. Onze dienstverlening omvat het zorgvuldig selecteren van kandidaten bij werving en selectie, het verzorgen van de introductie en begeleiding van nieuwe medewerkers, en het creëren van informatieve promotievideo’s over uw organisatie met behulp van onze marketingafdeling, zodat kandidaten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Gedurende de inzet van onze flexwerkers blijven we in regelmatig contact met u via onze collega’s of een speciaal aangewezen coördinator. Als dat nodig is, kunnen we collega’s met specialistische kennis inschakelen, zoals casemanagers voor ziekte- en verzuim gerelateerde kwesties. Zo bouwen we aan een langdurige relatie met zowel u als onze flexwerkers.